МАКФАКС

Tag "Економски совет"

Ибрахими: Политичката криза не треба да се одрази на плановите за економски раст

Ибрахими: Политичката криза не треба да се одрази на плановите за економски раст

Економија

  Разгледување на постигнатите резултати од досегашното функционирање на трипартитниот социјален дијалог на национално и локално ниво, како и утврдување на можностите и приоритетните области за делување во следниот период,

Прочитајте го целиот напис
20.03.2017

Макфакс е-билтен

Email *