МАКФАКС

Tag "изложба"

Делата од ликовната колонија Михајлово во Прилеп

Делата од ликовната колонија Михајлово во Прилеп

Daily news

Изложба на 30 дела од ликовната колонија Михајлово од Кавадарци ќе биде отворена денескаво 20.00 часот во ликовната галерија на ЦК „Марко Цепенков“ во Прилеп. Љубителите на ликовната ументост ќе

Прочитајте го целиот напис
21.04.2017

Изложбата на дела „Мал формат“ пред прилепчани

Изложбата на дела „Мал формат“ пред прилепчани

Изложби

  ЦК „Марко Цепенков“ Прилеп во соработка со Друштвото на ликовни уметници на Македонија (ДЛУМ) ја организираат изложба „Мал формат“ што ќе биде отворена во петок, во 19 часот, во

Прочитајте го целиот напис
10.03.2017

Изложба на рачно изработени светилки со уникатен дизајн

Изложба на рачно изработени светилки со уникатен дизајн

Изложби

  Сите љубители на oдлични дизајни, беа дел од изложбата на рачно изработени светилки која се одржа во уникатниот еклектичен амбиент на Брик Бар. Изложбата на која ќе имате можност

Прочитајте го целиот напис
03.03.2017

Изложбата „Горе длабоко – долу високо“ гостува во Белград

Изложбата „Горе длабоко – долу високо“ гостува во Белград

Изложби

  Заедничка изложба на Стојан Ѓуриќ и Мирослав Масин, со наслов „Горе длабоко – долу високо“, ќе се одржи од петок до 25 март во павилјонот „Цвијета Зузориќ“ во Белград.

Прочитајте го целиот напис
02.03.2017

Изложба на Бисера Крцковска

Изложба на Бисера Крцковска

Изложби

  Во студиото PrivatePrint, почнува годишнта програма PrivatePrint meets со изложба наречена “Polarities” на Бисера Крцковска, која стои зад уметничкиот

Прочитајте го целиот напис
23.02.2017

Изложба од ликовната колонија Нижеполе во Прилеп

Изложба од ликовната колонија Нижеполе во Прилеп

Изложби

  Изложба на дела од 17-тата ликовна колонија Нижополе во петок, во 19 часот ќе биде отворена во ликовната галерија

Прочитајте го целиот напис
17.02.2017

Изложба на црно-бели фотографии од народот Мурси во Африка

Изложба на црно-бели фотографии од народот Мурси во Африка

Изложби

  Амбасадата на Франција ги кани сите заинтересирани во четврток, во 19 часот, во Националната галерија Чифте Амам (Стара чаршија)

Прочитајте го целиот напис
16.02.2017

Изложба на астрофотографии „Поглед во недоглед“

Изложба на астрофотографии „Поглед во недоглед“

Билтен

  Трета изложба на астрофотографии, насловена „Поглед во недоглед“, ќе се одржи во Музејот на Град Скопје, во среда, во

Прочитајте го целиот напис
07.02.2017

Изложба на иновативни текстилни производи во Јавна соба

Изложба на иновативни текстилни производи во Јавна соба

Изложби

  Под наслов „Вкусот на текстилот”, во вторник, со почеток во 20 часот во „Јавна соба“ ќе се одржи продажна

Прочитајте го целиот напис
07.02.2017

Изложба на фотографии „Авантура 2017” во НЛБ Галерија

Изложба на фотографии „Авантура 2017” во НЛБ Галерија

Изложби

  Во среда, во 20 часот ќе биде отворена изложбата на фотографии Авантура 2017 на здружението за спорт и рекреација

Прочитајте го целиот напис
01.02.2017

Макфакс е-билтен

Email *