МАКФАКС

Tag "кафуле"

Фрлен „молотов“ коктел на тетовско кафуле

Фрлен „молотов“ коктел на тетовско кафуле

Црна хроника

  Шише со запаллива течност било фрлено на тетовско кафуле ноќта во неделата кон понеделникот, соопшти полицијата, но во инцидентот нема повредени, затоа што во тој момент локалот не работел.

Прочитајте го целиот напис
20.03.2017

Макфакс е-билтен

Email *