МАКФАКС

Tag "Кичево"

Кучињата што усмртија 4-годишно дете не биле вакцинирани

Кучињата што усмртија 4-годишно дете не биле вакцинирани

Македонија

  Агенцијата за храна и ветеринарство поведе прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од кичевското село Бачишта, врз основа на извршениот увид на лице место од страна официјалниот ветеринар

Прочитајте го целиот напис
20.03.2017

Шест возила се излизгале на патот Охрид – Кичево

Шест возила се излизгале на патот Охрид – Кичево

Црна хроника

  Пет патнички и едно товарно возило се излизгаа од коловозот на магистралниот пат Охрид­Кичево на потегот од Ново Село до планинскиот превој Пресека, при што нема повредени лица, а

Прочитајте го целиот напис
27.12.2016

Шекеринска: Ќе растат платите, ќе растат пензиите

Шекеринска: Ќе растат платите, ќе растат пензиите

Македонија

  Во Кичево, Коалицијата предводена од СДСМ, подаде рака кон сите граѓани за заеднички живот без разлика на различностите, без разлика на припадноста, без разлика на тоа за која политичка

Прочитајте го целиот напис
07.12.2016

Макфакс е-билтен

Email *