МАКФАКС

Tag "Коле Ангеловски"

Македонска комедија на Скопје филм фестивал

Македонска комедија на Скопје филм фестивал

Daily news

Вечерва на програмата на Скопје филм фестивал е премиерата на новата македонска комедија „Ах љубов моја“ на Коле Ангеловски.  Премиерната проекција ќе се одржи во киното Милениум, во 20,30 часот,

Прочитајте го целиот напис
21.04.2017

Драмата „Ништо без Трифолио“ ќе биде поставена во прилепскиот театар

Драмата „Ништо без Трифолио“ ќе биде поставена во прилепскиот театар

Култура

  „Ништо без Трифолио“, од Русомир Богдановски, во режија на Коле Ангеловски е првиот проект на кој започна да работи театарот „Војдан Чернодрионски“, годинава. Се работи за весела комедија која,

Прочитајте го целиот напис
08.02.2017

Макфакс е-билтен

Email *