МАКФАКС

Tag "лидери"

Жените најчесто не успеваат да стигнат до клучните позиции

Жените најчесто не успеваат да стигнат до клучните позиции

Македонија

  Македонија добро котира во однос на родовата еднаквост, нема толку разлики на кој начин се третираат жените, но тие не успеваат да стигнат до клучните позиции во општеството, беше

Прочитајте го целиот напис
17.02.2017

Макфакс е-билтен

Email *