МАКФАКС

Tag "МОБ"

Балетот „Дон Кихот“ на сцената на МОБ

Балетот „Дон Кихот“ на сцената на МОБ

Daily news

Балетот „Дон Кихот“ од Лудвиг Минкус ќе биде изведен на 25 април (вторник) на големата сцена на Македонската опера и балет. Кореограф на оваа украинско-македонска копродукција е Виктор Јаременко, уметничкиот

Прочитајте го целиот напис
21.04.2017

„Руска бајка“ – новогодишен концерт на Македонската опера и балет

„Руска бајка“ – новогодишен концерт на Македонската опера и балет

Култура

  Во недела, во 20 часот, Македонската опера и балет ќе го изведе својот традиционален Новогодишен концерт. Концертот ќе се одржи во реновираниот Салон на Македонската опера и балет и

Прочитајте го целиот напис
01.01.2017

Макфакс е-билтен

Email *