МАКФАКС

Tag "овчарски кучиња"

Кучињата што усмртија 4-годишно дете не биле вакцинирани

Кучињата што усмртија 4-годишно дете не биле вакцинирани

Македонија

  Агенцијата за храна и ветеринарство поведе прекршочна постапка против сопственикот на овчарските кучиња од кичевското село Бачишта, врз основа на извршениот увид на лице место од страна официјалниот ветеринар

Прочитајте го целиот напис
20.03.2017

Макфакс е-билтен

Email *