МАКФАКС

Tag "расечени"

Двајца расечени во Тетово

Двајца расечени во Тетово

Црна хроника

  Две лица се здобиле со расекотини и убоди по вратот, грбот и рацете, откако биле нападнати од едно лице во Тетово, кое полицијата подоцна го уапсила заедно со неговиот

Прочитајте го целиот напис
20.03.2017

Макфакс е-билтен

Email *