МАКФАКС

Tag "Рокфелер"

Почина Дејвид Рокфелер, милијардер и филантроп

Почина Дејвид Рокфелер, милијардер и филантроп

Вести

  Дејвид Рокфелер, член на последната генерација на светски познатото семејство, почина во сон на возраст од 101 година, во својот дом во Њујорк, соопшти во понеделник, неговиот портпарол. Дејвид

Прочитајте го целиот напис
20.03.2017

Макфакс е-билтен

Email *