(ВИДЕО) Физичка тортура и понижување – суровата реалност на македонските текстилни работнички

(ВИДЕО) Физичка тортура и понижување – суровата реалност на македонските текстилни работнички

Пишува: Кристијан Ландов Закани, дискриминација, мобиниг и физичка тортура наспроти ниските примања и преголемото ниво на работа.…