Градоначалниците и функционерите на ракомет во Хрватска, кој ги плаќа трошоците – непознато

Градоначалниците и функционерите на ракомет во Хрватска, кој ги плаќа трошоците – непознато

Наместо на работните места, повеќе видни функционери и градоначалници деновите ги минуваат во Хрватска на ракометни натпревари.…