Груевски: Подобро да се потрошат два месеци за нови избори, отколку нови шест месеци криза

Груевски: Подобро да се потрошат два месеци за нови избори, отколку нови шест месеци криза

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски заедно со секретарот за меѓународна политика на партијата Александар Николоски на…