Британската влада го претстави планот за претворање на европското законодавство во британско

Британската влада го претстави планот за претворање на европското законодавство во британско

Конзервативната влада на британскиот премиерка Тереза Меј во четвртокот го претставува план според кој законодавството Европската унија…