МАКФАКС

Tag "golema albanija"

Вулин: Брисел мора да знае, „голема Албанија“ значи и голема војна

Вулин: Брисел мора да знае, „голема Албанија“ значи и голема војна

Daily news

  Приштина и Тирана јасно рекоа дека целта им е „голема Албанија“, нешто што може да се постигне само преку балканска војна, рекол српскиот министер за труд Александар Вулин, пренесуваат

Прочитајте го целиот напис
20.04.2017

Макфакс е-билтен

Email *