МАКФАКС

Tag "Iman"

Најтешката жена на светот загуби 140 кгр

Најтешката жена на светот загуби 140 кгр

Занимливости

Египќанката Иман Ахмад Абдулати, којашто со своите повеќе од 500 килограми беше најтешката жена на светот, по пет седмици од третманот во Индија ослабела за 140 килограми, пренесува новинската агенција

Прочитајте го целиот напис
19.03.2017

Макфакс е-билтен

Email *