МАКФАКС

Tag "jasnovidec"

Трета светска почнува на 13 мај, предвидува јасновидецот кој во 2015 рече Трамп влегува во Белата куќа

Трета светска почнува на 13 мај, предвидува јасновидецот кој во 2015 рече Трамп влегува во Белата куќа

Daily news

  Според јасновидецот Хорасио Вијегас кој правилно предвиде дека Доналд Трамп ќе ја нападне Сирија, Третата светска војна ќе започне на 13 мај оваа година, пишува во средата “Дејли мирор”.

Прочитајте го целиот напис
19.04.2017

Макфакс е-билтен

Email *