Џафери оствари средба со високи офицери и цивили од Кралскиот Колеџ за oдбранбени студии од Лондон

Џафери оствари средба со високи офицери и цивили од Кралскиот Колеџ за oдбранбени студии од Лондон

Претседателот на Собранието на Република Македонија, Талат Џафери, денеска во организација на Амбасадата на Обединетото Кралство во…

Нова книга: „Културноисториски проникнувања“ за феноменот на македонскиот културноисториски идентитет

Нова книга: „Културноисториски проникнувања“ за феноменот на македонскиот културноисториски идентитет

Здружението за проучување на македонската народна култура „Гирланда“ ја објави книгата „Културноисториски проникнувања“ од проф. д-р Илија Велев.…