МВР: Го поздравува повикот на Македонскиот полициски синдикат за правично и непристрасно утврдување на фактите за настаните во Собранието

МВР: Го поздравува повикот на Македонскиот полициски синдикат за правично и непристрасно утврдување на  фактите за настаните во Собранието

  Министерството за внатрешни работи на Република Македонија го поздравува повикот на Македонскиот полициски синдикат за правично…