Стејт департментот ја осуди „потпалувачката“ реторика на дел од политичките лидери во Македонија

Стејт департментот ја осуди „потпалувачката“ реторика на дел од политичките лидери во Македонија

  САД ги повикуваат политичките лидери во Македонија да престанат со нападите над демократските институции  и амбасадорите…