МАКФАКС

Tag "preletacevic"

Прелетачевиќ Бели се „прости“ од својот најголем финансиер

Прелетачевиќ Бели се „прости“ од својот најголем финансиер

Регион

  Претседателскиот кандидат на изборите во Србија, Лука Максимовиќ, попознат како Љубиша Прелетачевиќ Бели преку социјалните мрежи објави дека „се простил од својот најголем финансиер, американскиот милијардер Дејвид Рокфелер“, пренесуваат

Прочитајте го целиот напис
22.03.2017

Анкета на Ipsos за претседателските избори во Србија: Вучиќ прв, шегобиецот Бели втор

Анкета на Ipsos за претседателските избори во Србија: Вучиќ прв, шегобиецот Бели втор

Регион

  Српскиот премиер и кандидат на Српската напредна партија (СНС) на претстојните претседателски избори Александар Вучиќ убедливо води пред останатите кандидати, додека на второ место е шегобиецот Љубиша Прелетачевиќ Бели,

Прочитајте го целиот напис
20.03.2017

Љубиша Прелетачевиќ – Бели сепак кандидат на претседателските избори во Србија

Љубиша Прелетачевиќ – Бели сепак кандидат на претседателските избори во Србија

Билтен

  Српската државна изборна комисија (РИК) ја потврдила претседателската кандидатура на Лука Максимовиќ, попознат како Љубоша Прелетачевиќ – Бели, пренесуваат српските медиуми.   За ваквата одлука гласале 19 членови на

Прочитајте го целиот напис
14.03.2017

Српската државна изборна комисија ја оспорува кандидатурата на „шегобиецот“ Љубиша Прелетачевиќ – Бели

Српската државна изборна комисија ја оспорува кандидатурата на „шегобиецот“ Љубиша Прелетачевиќ – Бели

Регион

  Српската државна изборна комисија (РИК) во неделата пред истекот на рокот за поднесувањето на кандидатурите за претседателските избори во Србија ги оспори потписите на српскиот политичар и лидер на

Прочитајте го целиот напис
13.03.2017

Макфакс е-билтен

Email *