МАКФАКС

Tag "ras"

Во април економијата на еврозоната го достигна шестгодишниот врв

Во април економијата на еврозоната го достигна шестгодишниот врв

Daily news

  Во април економијата на еврозоната се зголемила со најбрзо темпо што е регистрирано во последните шест години, пренесува во петокот Франс прес. Податоци на компанијата ИХС Маркит (IHS Markit)

Прочитајте го целиот напис
21.04.2017

Во 2017 година економскиот раст на Грција ќе достигне 2,2%

Во 2017 година економскиот раст на Грција ќе достигне 2,2%

Daily news

  Економскиот раст на Грција ќе достигне 2,2% во 2017 година и 2,7% во 2018 година, објави Меѓународниот монетарен фонд (ММФ), пренесува во средата ANA-MPA. Во извештајот, исто така, се

Прочитајте го целиот напис
19.04.2017

Макфакс е-билтен

Email *