Борјанчо Мицевски останува директор, кампања за градоначалник на Крива Паланка ќе води по работното време

Борјанчо Мицевски останува директор, кампања за градоначалник на Крива Паланка ќе води по работното време

Директорот на Државниот инспекторат за градежништво и урбанизам, Борјанчо Мицевски, ќе остане на функцијата и по официјализирањето…

(ВИДЕО) Физичка тортура и понижување – суровата реалност на македонските текстилни работнички

(ВИДЕО) Физичка тортура и понижување – суровата реалност на македонските текстилни работнички

Пишува: Кристијан Ландов Закани, дискриминација, мобиниг и физичка тортура наспроти ниските примања и преголемото ниво на работа.…