Реформаторот Михајлоски на средби со високи претставници на Стејт департментот на САД

Реформаторот Михајлоски на средби со високи претставници на Стејт департментот на САД

Членот на иницијативата за внатрепартиски реформи во ВМРО-ДПМНЕ, Александар Михајлоски, е во еднонеделна посета на Вашингтон, Соединетите…

(ВИДЕО) Гаучи: Виртуелните пари ќе направат револуција, Македонија треба да биде подготвена

(ВИДЕО) Гаучи: Виртуелните пари ќе направат револуција, Македонија треба да биде подготвена

Виртуелните пари и дигиталната економија ќе направат револуција во светот, што секако ќе влијае и на Балканот,…

Горан Трајановски, Сашо Велевски и Замир Мехмети се новите членови на одборот на директори на „Македонски телеком“

Горан Трајановски, Сашо Велевски и Замир Мехмети се новите членови на одборот на директори на „Македонски телеком“

Владата доставила предлог до „Македонски телеком“ за разрешување на актуелните членови на одборот на директори и назначување…