МАКФАКС

Tag "tvrdini"

Последните зеленчукови градини под ѕидините на Константинопол се уништуваат

Последните зеленчукови градини под ѕидините на Константинопол се уништуваат

Занимливости

  Реџеп Ераслан е глава на пет члено семејство кое се храни со одгледување на зеленчук на површина од 5 хектари, во центарот на Истанбул, и сето тоа би можело да

Прочитајте го целиот напис
20.03.2017

Макфакс е-билтен

Email *