МАКФАКС

Одгледал питон со „смајли“ на кожата

Одгледал питон со „смајли“ на кожата
08.03.2017, 23:37

Џастин Кобилка осум години минал во обидот да одгледа бел питон со жолт „смајли“ на кожата, што на крајот и му успеало со помош на рецесивните мутации.

Иако за змијата му даваат 4.500 американски долари, Џастин вели дека ќе ја задржи заради нејзината уникатност.

Можеби емотиконите на нејзината кожа се весели и насмеани, но не е познато дали и змијата е така расположена. /крај/бл/ст

Поврзани написи

Макфакс е-билтен

Email *