МАКФАКС

Екологија

Брижит Бардо: Благодарам Путин што не ги убиваш фоките

Брижит Бардо: Благодарам Путин што не ги убиваш фоките

Екологија

Познатата француска глумица и заштитничка на правата на животните Брижит Бардо му се заблагодари на премиерот на Русија Владимир Путин оти вовел забрана за трговија со крзно од фоките од

Прочитајте го целиот напис
21.12.2011

Макфакс е-билтен

Email *