МАКФАКС

Концертот на Depeche Mode преку HD стриминг во 360 степени во живо на сајтот на Македонски телеком

Концертот на Depeche Mode преку HD стриминг во 360 степени во живо на сајтот на Македонски телеком
15.03.2017, 16:33

Македонски Телеком ќе им овозможи на фановите да го доживеат концертот на Depeche Mode преку HD стриминг во 360 степени во живо, како да се на самиот настан.

Depeche Mode ќе настапат на „Telekom Street Gigs” во Берлин на 17 март, во 20:00 часот, каде ќе го промовираат својот нов албум – „Spirit“.

Гледачите ќе можат целосно да се внесат во сцената со глобалните супер – ѕвезди преку веб страницата на Македонски Телеком. /крај/со/мф

Поврзани написи

Макфакс е-билтен

Email *