(Видео) Автомобил „тесла“ орбитира во вселената по лансирањето на најмоќната ракета во историјата

(Видео) Автомобил „тесла“ орбитира во вселената по лансирањето на најмоќната ракета во историјата

Најмоќната ракета во историјата на човештвото вчера беше лансирана во вселената. Станува збор супер-моќната ракета „фалкон хеви“…

Научниците набрзо ќе знаат што ги предизвикува мистериозните радио-сигнали кои со години доаѓаат од вселената

Научниците набрзо ќе знаат што ги предизвикува мистериозните радио-сигнали кои со години доаѓаат од вселената

Научниците во последниве неколку години активно следат и истражуваат периодичен мистериозен радио-сигнал од вселената и се се…