(ВИДЕО) Овој војник е неуништив: Русите направиле борбено одело отпорно на експлозив и оган

(ВИДЕО) Овој војник е неуништив: Русите направиле борбено одело отпорно на експлозив и оган

Рускиот производител на тактичка опрема ЦНИИтомаш ( Централен научно-истражувачки институт за прецизно машинство) неодамна го прикажа својот…