Научниците набрзо ќе знаат што ги предизвикува мистериозните радио-сигнали кои со години доаѓаат од вселената

Научниците набрзо ќе знаат што ги предизвикува мистериозните радио-сигнали кои со години доаѓаат од вселената

Научниците во последниве неколку години активно следат и истражуваат периодичен мистериозен радио-сигнал од вселената и се се…