Контакт

Случај Масин

(Видео) Случај „Јелка Масин“ – ќерката воопшто не била повикана на разговор во Обвинителството

Освен сопругот, ниту еден член  од потесното семејство, во крвно сродство со починатата лекарка Јелка Спасовска-Масин не бил повикан на...