Контакт

Патни трошоци

(Видео) Пратениците и лани зеле по 10-12 илјади евра за патни трошоци

Пратеникот на Партијата за европска иднина (ПЕИ), Алија Камбероски, е рекордер според исплатени патни трошоци во Собранието за 2017 година. Тој...