Интервју со Кристијан Тимоние: Партиите кога ќе ја изгубат власта, почнуваат да ги сакаат новинарите (ВИДЕО)

Интервју со Кристијан Тимоние: Партиите  кога ќе ја изгубат власта, почнуваат да ги сакаат новинарите (ВИДЕО)

„Партиите кога ја губат власта почнуваат да ги сакаат новинарите’, изјави во интервјуто за Макфакс амбасадорот на…