Поради големи оштетувања на автобусот, не можело да се направи вонреден технички преглед

Поради големи оштетувања на автобусот, не можело да се направи вонреден технички преглед

Поради големите оштетувања на автобусот не можело да се спроведе вонреден технички преглед, велат од Јавното обвинителство…