Германците незадоволни зошто отсега и нивната „Нутела“ ќе има квалитет како во останатите држави

Германците незадоволни зошто отсега и нивната „Нутела“ ќе има квалитет како во останатите држави

Европската комисија вчера потврди дека некои мултинационални компании го започнале процесот на изедначување на квалитетот на своите…