Министерството за култура ја објави неофицијалната верзија на нацрт-акцискиот план за 2018

Министерството за култура ја објави неофицијалната верзија на нацрт-акцискиот план за 2018

Министерството за култура на Република Македонија на својата веб-страница ја објави неофицијалната и нелекторирана верзија на првичниот…