(Видео) Обвинетиот за смртта на малиот Алмир ќе одговара за делото несреќен случај со смртни последици

(Видео) Обвинетиот за смртта на малиот Алмир ќе одговара за делото несреќен случај со смртни последици

Пратеникот Реџеп Мемеди на денешните пратенички прашања во Собранието го праша републичкиот јавен обвинител Љубомир Јовески дали е направена преквалификација…