(Видео) Владата не е сериозна: Хрватски генерален секретар неочекувано на прес-конференција поднесе оставка

(Видео) Владата не е сериозна: Хрватски генерален секретар неочекувано на прес-конференција поднесе оставка

Државниот секретар во Министерството за демографија, семејство, млади и социјална политика на Хрватска, Марин Стрмота, среде прес-конференцијата…