(Видео) Високи тонови на дебатата за Али-пашината џамија, охриѓани обвинуваат дека се гради незаконски

(Видео) Високи тонови на дебатата за Али-пашината џамија, охриѓани обвинуваат дека се гради незаконски

На Али-пашината џамија се работи без одобрение за градба, со тешка градежна механизација што го уништува просторот…

Ексминистерот за локална самоуправа пазарел по маркети и хотели, a не приложил сметки и фактури

Ексминистерот за локална самоуправа пазарел по маркети и хотели, a не приложил сметки и фактури

Државните ревизори откриле серија неправилности при ревизијата на сметката на Министерството за локална самоуправа во 2016 година,…