(Видео) Ако има злоупотреба на АКМИС-системот во Врховен, треба кривично да се одговара, смета судијата Шпенд Деваја

(Видео) Ако има злоупотреба на АКМИС-системот во Врховен, треба кривично да се одговара, смета судијата Шпенд Деваја

Судијата Шпенд Деваја од Врховниот суд, одговарајќи на новинарско прашање за евентуална злоупотреба на АКМИС-системот во Врховниот…

Министерството за здравство не гледа непотизам на охридската кардиологија

Министерството за здравство не гледа непотизам на охридската кардиологија

Министерството за здравство по информациите за деградирање на Никола Бакрачески во охридската кардиологија, извршило вонреден инспекциски надвор и…

Министерството за здравство ќе ги испитува деградирањето и непотизмот во охридската кардиологија

Министерството за здравство ќе ги испитува деградирањето и непотизмот во охридската кардиологија

Министерството за здравство за „Макфакс“ изјави дека ќе го преиспитува работењето на директорката Гордана Доневска од Кардиолошкиот…