МАКФАКС

Tag "agrokor"

Пленковиќ очекува почитување на сопствеништвото на компаниите на Агрокор во соседните земји

Пленковиќ очекува почитување на сопствеништвото на компаниите на Агрокор во соседните земји

Daily news

  Хрватскиот премиер Андреј Пленковиќ изјавил дека очекува оти во соседните земји на Хрватска ќе се почитува сопствеништвото на компаниите на хрватскиот прехранбен гигант Агрокор, кој во моментов се наоѓа

Прочитајте го целиот напис
20.04.2017

Хрватска го усвои „Лекс Агрокор“

Хрватска го усвои „Лекс Агрокор“

Daily news

  Хрватскиот Сабор во петокот го изгласа законот за вонредна управа во трговските друштва од системско значење за државата, кои се соочени со потешкотии во работењето. Законот е познат како

Прочитајте го целиот напис
07.04.2017

Русите негираат: Не ги купуваат маркетите на хрватскиот Агрокор

Русите негираат: Не ги купуваат маркетите на хрватскиот Агрокор

Компании

  Најголемиот руски трговец Magnit го негира пишувањето на словенечкиот економски дневник Finance дека тој ќе го купи  трговскиот синџир Агрокор, пишува во понеделникот Ројтерс.   Весникот, без да го

Прочитајте го целиот напис
20.03.2017

Макфакс е-билтен

Email *