МАКФАКС

Tag "analizi"

Во пресрет на средбата Меркел-Трамп: Taa e претпазлива, тој е импулсивен, мораат да се усогласат

Во пресрет на средбата Меркел-Трамп: Taa e претпазлива, тој е импулсивен, мораат да се усогласат

Анализи

  Таа е воздржана и попретпазлива, физичар по професија, родена во поранешната ГДР. Внимателно ги разгледува одлуките пред да ги донесе и никогаш не сака да ужива огромно внимание, иако

Прочитајте го целиот напис
14.03.2017

Transparency International: Политичките елити на Балканот имаат преголема моќ

Transparency International: Политичките елити на Балканот имаат преголема моќ

Анализи

  Борбата против корупцијата во земјите од западен Балкан и Турција заостанува, што го доведува во ризик пристапувањето на овие земји во Европската унија (ЕУ), се оценува во извештајот на

Прочитајте го целиот напис
10.11.2016

Макфакс е-билтен

Email *