ЛП: Оправдани се настојувањата на парламентарното мнозинство што побрзо да се избере претседател на Собранието и влада на РМ

ЛП: Оправдани се настојувањата на парламентарното мнозинство што побрзо  да се избере претседател на Собранието и влада на РМ

  Извршниот комитет на ЛП на синоќешната седница ја разгледуваше актуелната политичка состојба во државата при што…