МАКФАКС

Tag "kazneta"

“Дојче банк” повторно е казнета во САД

“Дојче банк” повторно е казнета во САД

Daily news

  – Федералните резерви на САД (ФРС) повторно ја казни најголемата банка во Германија – “Дојче банк”, пренесува во петокот телевизискиот канал ZDF. Во соопштението на ФРС се појаснува дека

Прочитајте го целиот напис
21.04.2017

Макфакс е-билтен

Email *