МАКФАКС

Tag "kreator"

Почина креаторот на Лада нива: “Возилото не е како коњак и не станува подобро со годините”.

Почина креаторот на Лада нива: “Возилото не е како коњак и не станува подобро со годините”.

Занимливости

    Неколку седмици пред 40-тиот јубилеј, на еден од најуспешните советски автомобили на сите времиња ВАЗ-2121( лада Нива), почина неговиот главен конструктор Пјотр Михајловиќ Прусов, објавија во понеделникот од Волжката

Прочитајте го целиот напис
20.03.2017

Макфакс е-билтен

Email *