МАКФАКС

Tag "Makedonski Brod"

Тешка кражба во Македонски Брод

Тешка кражба во Македонски Брод

Црна хроника

  Во саботата во 23 часот во полициската станица Македонски Брод, 58-годишниот М.В. пријавил дека истиот ден во времето од 18 до 23 часот од страна на непознат сторител била

Прочитајте го целиот напис
19.03.2017

Макфакс е-билтен

Email *