МАКФАКС

Tag "reagira"

ЗНМ e загрижена поради опасноста МПМ да ги згасне 4-те весници и другите изданија

ЗНМ e загрижена поради опасноста МПМ да ги згасне 4-те весници и другите изданија

Daily news

  Здружението на новинарите на Македонија е сериозно загрижено поради опасноста Медиа принт Македонија (МПМ), која поседува четири весници, еден магазин и еден интернет портал, да оди под стечај. „Намерата

Прочитајте го целиот напис
21.04.2017

Макфакс е-билтен

Email *