Иџет Мемети и Уранија Пировска – набљудувачи во Европската агенција за фундаментални права

Иџет Мемети и Уранија Пировска – набљудувачи во Европската агенција за фундаментални права

Владата го определи народниот правобранител Иџет Мемети за набљудувач во Европската агенција за фундаментални права од Република…

(Втор дел) Ако е неопходно, ќе има и уривање во Охрид, Државниот градежен инспекторат се вклучува во случајот со решението од 1978 година

(Втор дел) Ако е неопходно, ќе има и уривање во Охрид, Државниот градежен инспекторат се вклучува во случајот со решението од 1978 година

Државниот инспекторат за градежништво и урбанизам ќе се вклучи во расчитување на урбанистичкиот хаос во Охрид и…