(Видео) Таравари нема да може да разрешува и именува директори, ги прекршил процедурите, вели Десковска

(Видео) Таравари нема да може да разрешува и именува директори, ги прекршил процедурите, вели Десковска

Градоначалникот на Општина Гостивар, Арбен Таравари, нема да може да разрешува и именува нови директори во основните…